Tursib nu introduce curse până în cartierul Arhitecților. Se plâng că drumul e îngust

Zona Calea Cisnădiei s-a dezvoltat enorm în ultimii ani, mii de familii s-au mutat în blocurile construite acolo. Dar, ca lucrul să fie bine făcut, dezvoltarea zonei nu s-a făcut după un plan, așa că nimeni nu s-a gândit că acolo va fi nevoie de transport în comun.

Așa că cei care s-au mutat în zonă nu au acces la autobuzele Tursib. Cine să se gândească la asta? Tot proprietarii locuințelor de acolo.

Tursib nu introduce curse până în cartierul Arhitecților. Se plâng că drumul e îngust

Așa că au făcut o cerere către Primăria Sibiu, iar răspunsul a venit rapid: ” nu se poate”.
”Primăria Sibiu este la curent cu problema semnalată și caută să identifice soluții în vederea rezolvării acesteia. În urma verificărilor din teren s-a constatat faptul că în prezent autobuzele Tursib nu pot deservi zona în cauză, întrucât nu există suficient spațiu pe DJ106C pentru staționarea și întoarcerea autobuzelor. Menționăm faptul că municipiul Sibiu nu este administratorul DJ106C, neputând interveni asupra drumului în cauză”, este răspunsul dat de Primăria Sibiu petenților din cartierul Arhitecților.

Tursib nu introduce curse până în cartierul Arhitecților. Se plâng că drumul e îngust

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

Publică

  1. Daca inainte de a se da drumul la constructii se facea un plan cu adevarat bun al zonei acum era suficient loc si de autobuze si de masini/biciclisti/pietoni. Zonele respective sunt veritabile labirinturi de pereti, cu strazi cu latimea mult sub necesarul zonei, fara loc decent pentru trotuare etc. Eu zic sa nu mai comparam respectiva zona cu Germania pentru ca nu este loc de comparatii

  2. Rusine celor de la Tursib. Probabil cei din conducerea Tursib sau din Primaria Sibiu nu au fost deloc, sa zicem in Germania /München (zonele limitrofe, gen Arhitectilor, ex. linia 711) unde strazile sunt f inguste, sensuri giratorii si tot circula autobuze( chiar articulate), sa fie calitatea şoferilor alta?. Dar, este mai usor sa spui „nu se poate” decat sa te implici. Dar se are pretentii de oraş european si alte cuvinte marete. Daca se vrea, se poate.

    1. Pe partea carosabila, chiar daca drumul este ingust se pot trasa marcaje „Bus” care arata statia de autobuz, vezi drumuri nationale/judetene (adevarat nu in Ro), variante sunt multiple.