Dacă ai ajuns să crezi că factura la electricitate este precum o loterie în care câștigă mereu furnizorul, e timpul să iei măsuri! Soarele nu îți trimite facturi la final de lună, și, mai mult decât atât, dacă știi cum să-l „îmblânzești”, el poate deveni cel mai bun prieten al portofelului tău. Cum? Cu panouri solare Sibiu puse la dispoziție de numeroase companii.
Dacă ai ajuns să crezi că factura la electricitate este precum o loterie în care câștigă mereu furnizorul, e timpul să iei măsuri! Soarele nu îți trimite facturi la final de lună, și, mai mult decât atât, dacă știi cum să-l „îmblânzești”, el poate deveni cel mai bun prieten al portofelului tău. Cum? Cu panouri solare Sibiu puse la dispoziție de numeroase companii.
Totuși, și aici ar trebui să acorzi atenție deosebită când vine vorba de furnizorul. De la mituri despre eficiența lor pe timp de iarnă până la întrebarea esențială – „Cât voi economisi?” –, haide să vedem de ce investiția într-un sistem fotovoltaic poate fi o idee grozavă pentru casa sau afacerea ta.
Panouri solare Sibiu cu Expert Energy – soluții rapide și eficiente
Profesioniștii de la Expert Energy se ocupă de mai bine de 15 ani de soluții complete în domeniul echipamentelor și instalațiilor electrice. Pentru a asigura o tranziție cât mai rapidă și eficientă spre energia verde, aceștia pun la dispoziție servicii de proiectare, achiziție, execuție și montare pentru sisteme fotovoltaice destinate atât locuințelor, cât și afacerilor.
Ce îi recomandă?
- Experiența vastă în domeniu;
- Garanția oferită pentru lucrările efectuate și componentele folosite;
- Instalarea rapidă și eficientă a sistemelor achiziționate;
- Soluții personalizate pentru orice proiect, indiferent de cât de mare ar fi acesta;
- Peste 300 de proiecte finalizate cu succes;
- Peste 100 de clienți mulțumiți care au decis să facă acest important pas.
Dacă vrei să-ți reduci factura la energia electrică, să devii independent energetic sau pur și simplu să contribui la un viitor mai verde, mai bun pentru toți, Expert Energy te ajută nu doar să alegi, ci și să instalezi sistemul potrivit și să te bucuri de beneficiile acestuia.
De ce merită să investești în panouri solare?
În cazul în care încă te mai întrebi dacă merită să investești într-un sistem fotovoltaic, iată câteva aspecte care ți-ar putea confirma că, într-adevăr, chiar merită:
- În funcție de consumul propriu și de capacitatea sistemului instalat, factura ta la energie poate scădea chiar și până la 0 RON;
- În timp, banii investiți inițial în panouri solare îți vor reveni complet prin economiile la energia electrică. După aceea, energia produsă e 100% profitabilă pentru tine;
- Spui „adio!” combustibililor fosili și, astfel, contribui la protejarea mediului, deoarece deja ai făcut un pas important spre energia verde și sustenabilă;
- Dacă alegi și un sistem cu bacterii de rezervă, în care energia este înmagazinată, vei avea curent chiar și în cazul penelor de electricitate și, de asemenea, o poți chiar distribui contracost în rețeaua tradițională;
- O casă cu panouri solare este mai atractivă pentru cumpărături, pentru că adaugă un plus valoare proprietății.
Prin urmare, dacă vrei să faci un pas spre modernizare și, mai mult decât atât, spre independența energetică și adoptarea unui comportament prietenos cu mediul din jur, panourile fotovoltaice îți vin în ajutor!
Mituri despre panourile solare – Adevăr sau minciună?
Este adevărat că…?
Panourile solare nu pot produce energie pe timpul iernii
Nu, nu este adevărat. Panourile funcționează pe bază de lumină solară, nu pe bază de căldură. Mai mult decât atât, s-a observat că ele chiar tind să aibă o eficiență mai sporită la temperaturi puțin mai scăzute.
În zilele înnorate, panourile nu produc curent
Nici acest lucru nu este adevărat. În zilele înnorate, deși randamentul unui sistem fotovoltaic scade, acesta generează în continuare energie.
Panourile fotovoltaice trebuie curățate în fiecare lună
Nu neapărat, deși nu ar fi un lucru neapărat rău. Ploaia face cea mai mare parte din treabă și, cum panourile sunt în general înclinate, eventualele depuneri vor fi îndepărtate cu ușurință. În schimb, o curățare periodică mai profesională, cel puțin o dată pe an, va ajuta la menținerea unei eficiențe mult mai mari.
Cât costă un sistem fotovoltaic?
Prețul variază în funcție de numeroase criterii, cum ar fi puterea dorită și echipamentele alese. Un sistem standard pentru o locuință poate avea un preț cuprins între 15.000-30.000 RON, dar investiția se amortizează în timp. Pe de altă parte, este important de știut că există și programe de subvenții, așadar o parte din costuri pot fi acoperite chiar de către stat.
Aceste programe își propun să susțină adoptarea unui comportament cât mai sustenabil, în acord cu nevoile mediului înconjurător. Dacă ai nevoie de o ofertă personalizată, poți apela cu încredere la furnizori. Cei mai mulți dintre ei îți vor fi alături în această etapă, pentru a te ajuta să faci alegerile cele mai potrivite pentru nevoile energetice pe care casa sau afacerea ta le au.